Ghidul Serviciilor
Cosmescu For - Foraje De Alimentare Cu Apa, Bucuresti
inapoi la firma 715 vizite
Poza Reabilitari foraje puturi
Foto

Executam lucrari de reabilitare prin retubare cu solutii de filtrare performante a forajelor de alimentare cu apa vechi care au probleme in ceea ce priveste calitatea apei pompate (nisipuri si suspensii prafoase ).

In scurte cuvinte puturile de apa care au probleme si care dau in pompari nisipuri si suspensii prafoase,sunt astupate,sunt blocate sau nefunctionale pot fii reabilitate prin retubare cu o sectiune mai mica realizandu-se prin metode si materiale speciale , o filtrare eficienta putand in continuare functiona in parametrii optimi , aceasta metoda noua , moderna ,asigura rezultate de succes de 100% si se adreseaza si funtioneaza foarte bine si in cazul forajelor foarte vechi care sunt tubate prin structura metalica,azbociment si a forajelor tubate pe tuburi din pvc.

Repararea si intretinerea periodica a echipamentelor este necesara in viata puturilor cu apa si este critica pentru mentinerea fuctionarii in siguranta a acestora. Societatea noastra este familiara cu tot felul de forari pentru apa si ofera repratii, denisipari, intretinere si analiza a apei. Serviciile noastre sunt valabile la scurt timp dupa contactare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.