Ghidul Serviciilor
Cosmescu For - Foraje De Alimentare Cu Apa, Bucuresti
inapoi la firma 716 vizite
Poza Foraje puturi apa de adancime medie
Foto

In ultimul deceniu compania noastra a realizat sute de puturi pentru a alimenta cu apa o gama larga de clienti, incepand de la cele pentru uz casnic pana la cele pentru clienti cu profil industrial. Ne folosim de experienta acumulata pentru a pune la dispozitia clientilor nostrii sisteme de la cheie, oferind o gama de lucrari gandite profesional, construite si intretinute la standarde inalte. Executam foraje puturi apa pentru municipalitate, nevoi industriale sau nevoi casnice oriunde ar fi nevoie de noi.

Serviciile necesita imbinarea tehnicilor de hidrogeologie si inginerie, datorita metodelor de foraje, marimea si tipul echipamentelor depinde de adancimea si formatiunile geologice intalnite la locul proiectului. Cosmescu For detine echipament si personal calificat pentru a determina conditiile geologice si caracteristicile freatice ale zonei permitandu-ne sa va consultam in privinta locatiei proiectului.

Specialistii spun ca apa din prima panza freatica nu intra in discutie in nici un caz, a doua panza este si ea inca cu impuritati, de abia a treia panza freatica este cea buna pentru consum. Din cauza agriculturii si a ploilor acide, toate panzele freatice de suprafata din tara nostra (si nu numai) sint infestate cu nitrati peste limitele admise. Motiv pentru care oferim populatiei puturi forate la adancimi medii si mari pentru a obtine apa potabila. Rugam a nu se confunda fantanile sapate la adancimi mici (de maxim 20 m care capteaza apa din prima panza freatica), cu puturile sapate la adancimi medii si mari care capteaza cel putin al doilea strat.

Fiecare santier / foraj este supervizat de un inginer cu experienta in foraje care decide in timp real toate detaliile executiei , adica

Folosim materiale de prima calitate (filtre din fabrica, centrori, pietris cuartos cu granulatia adaptata granulometriei acviferelor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.