Ghidul Serviciilor
Qdays Educational
inapoi la firma 701 vizite
Poza Sistemul exclusiv EF de invatare
Foto

Sistemul exclusiv EF de invatare

Sistemul EF Efekta™ ramane cea mai buna modalitate de a invata o limba iar acum devine si mai simplu! Invata oricand, oricum dar mai rapid – garantat!

Descopera sistemul de invatare EF

Sistemul EF Efekta™ reprezinta un pachet complet de materiale didactice create special pentru fiecare nivel si stagiu de invatare. De la timpul petrecut in clasa care se bazeaza pe conversatii cu profesorii foarte buni la studiul in afara clasei prin metodele interactive de invatare din laboratorul iLab, ne asiguram ca ai oportunitatea de a invata oricand – inainte, in timpul si dupa curs. Combinand toate aceste elemente intr-un sistem bine pus la punct se reuseste accelerarea procesului de invatare printr-o modalitate rapida si eficienta.

Cercetat si testat

EF a sustinut mereu echipele de cercetatori si lingvisti din cele doua centre de cercetare pentru dezvoltarea si testarea sistemului EF Efekta™. Dupa o investitie uriasa in materie de timp si bani, a fost lansata o noua varianta a sistemului EF Efekta™, completat cu materiale de curs personalizate si elemente multimedia noi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.