Ghidul Serviciilor
Qitaky-Qigong Romania
inapoi la firma 2861 vizite
Poza Diagnostic si Terapie
Foto

Diagnosticarea si tratarea diverselor afectiuni prin metodele medicinii traditionale chineze.

Autorizat și prețuit de către forurile de specialitate din China(Asociația China pentru Medicină Tradițională, de pe lângă Minsterul Sănătății din China), Maestrul Adrian Florea a reușit prin efort autodidact să-și însușească cele mai avansate mijloace de diagnosticare și terapie ale Medicinii Tradiționale Chinezești(MTC). Studiile și practica sa se întind pe o perioadă de peste 40 de ani. În cei 26 de ani, de când și-a început în mod legal activitățile Școlii pe care a fondat-o în martie, 1990, a avut peste 40000 de pacienți.

Metodele de diagnosticare nu necesită aparatură sofisticată și scumpă(chiar dacă, uneori pacienții sunt îndrumați să verifice concluziile cu mijloacele medicinii alopate), nu consumă din timpul pacientului și au un cost redus de energie și, mai ales de tehnologie. Peste 95% dintre diagnostice au fost corecte și confirmate de investigațiile moderne de laborator.

În cele mai multe cazuri, pacienții au fost îndrumați să urmeze atât dietele recomandate, cât și medicațiile prescrise, în sinergie cu tehnicile și exercițiile de Qigong.

Maestrul nu și-a dorit să atragă clienți ai cabinetului prin reclame pompoase și pline de auto-laude, considerând că pacienții săi sunt cea mai reală și obiectivă reclamă. Aceasta i-a permis să-și evalueze mai corect cunoștințele, realizările, eșecurile și limitele. Statistica arată că numărul pacienților săi este în creștere.

Modul de lucru al D-lui Adrian Florea pornește de la premiza că MTC este o formă complementară medicinii occidentale și că pacienții beneficiază de șanse de vindecare mult mai mari dacă se accentuează această complementaritate.

Astfel, gama afecțiunilor tratate s-a extins considerabil, crescând proporțional și procentul de vindecări sau ameliorări.

Solicitările de consultații și terapii se pot face apelând la unul din telefoanele: 0723651153,   0744985006 sau 0722243008.

Adresa cabinetului nostru: Bucureşti, str. Dr. Iuliu Barasch nr 12, interfon 1, ap.1, sector 3(în zona Unirii - Sf. Vineri - Udrişte).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.