Ghidul Serviciilor
Qitaky-Qigong Romania
inapoi la firma 2861 vizite
Poza Exercitii de Qigong
Foto

Descoperiri arheologice făcute pe teritoriul Chinei au relevat că, încă de acum circa 5000 de ani, deopotrivă băștinașii săraci și cei bogați practicau exerciții de întreținere și recuperare a sănătății. Cunoștințele destul de bogate despre meridianele energetice le-au inspirat unor Maeștri diverse tehnici ce puteau fi practicate de orice persoană, indiferent de vârstă, sex sau preocupări. Pe această cale s-au dezvoltat , perpetuat și răspândit nenumărate seturi de exerciții care să cultive îndemânarea de a folosi "energia vitală"(qi) în scopul recuperării de sub efectul diverselor afecțiuni, ca și pentru creșterea rezistenței la îmbolnăviri, respectiv a longevității.

Școala QITAKY vă propune o gamă largă de astfel de exerciții - o parte, preluate de la diverși Maeștri chinezi, altele create chiar în sânul școlii de către Marele Maestru Adrian Florea. Alungați-vă prejudecățile (de pildă, principiul: dacă nu este chinez, atunci nu e bun) și încercați!

Ne găsiţi, în fiecare luni şi vineri, între orele 19.30 - 21.00, la sala de sport a Colegiului Naţional "Sf. Sava" din Bucureşti, str. G-ral Berthelot nr.23.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.