Ghidul Serviciilor
Qmatic Rent-A-Car
inapoi la firma 305 vizite
Poza Rezervari si conditii
Foto

Predarea si recuperarea autoturismului

 

Livrarea si restituirea autoturismului se face la locul, data si ora stabilite de comun acord si mentionate in Contractul de Inchiriere, fara costuri suplimentare, pe raza orasului Bucuresti. Livrarea si restituirea se poate efectua si la alte locatii din tara, cu acordul proprietarului si pe baza unui tarif convenit.

 

Autoturismul va fi predat clientului in conditii generale bune, fara defecte ascunse sau vizibile, orice informatie asupra conditiilor de prezentare a autoturismului fiind facuta in contract.

 

Clientul va returna autoturismul impreuna cu actele, accesoriile si echipamentele la locul, data si ora precizate in Contractul de Inchiriere.

 

In caz de intarzieri anuntate, de pana la o ora, nu se percep tarife suplimentare. La returnarea autoturismului cu o intarziere anuntata, mai mica cu trei ore fata de ora specificata in Contractul de Inchiriere, se percepe un tarif suplimentar pentru o jumatate de zi de inchiriere, iar la intarzieri de peste 3 ore se percepe un tarif suplimentar pentru o zi de inchiriere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.