Ghidul Serviciilor
Quality Contexpert - Contabilitate, Consultanta Bucuresti
inapoi la firma 39 vizite
Poza Contabilitate societati comerciale
Foto

Fiecare intreprinzator cand porneste o afacere isi pune urmatoarea intrebare: „De ce am nevoie de un contabil?”. Pentru ca este foarte important ca tu sa te concentrezi pe business-ul tau, pe dezvoltare si  promovare si sa te poti baza pe cineva care sa se ocupe de partea de contabilitate. Un serviciu de contabilitate, realizat de o echipa de specialisti, iti ofera timpul necesar pentru a te ocupa de lucrurile care conteaza cu adevarat in afacerea ta. Legislatia prevedere aceleasi obligatii pentru orice entitate juridica, indiferent de dimensiunea, statutul sau natura activitatii. Desfasurarea activitatii oricarei firme necesita demararea unor demersuri inca de la infiintare.

Pentru a acoperi toate necesitatile companiei in domeniul contabil si fiscal, o societate comerciala trebuie sa beneficieze de serviciile unui contabil pentru centralizarea documentelor si evidenta contabila,  a unui expert contabil pentru supervizarea activitatii contabile si certificarea situatiilor financiare, a unui consultant fiscal pentru suport in privinta taxelor si impozitelor si a unui inspector de resurse umane pentru evidenta salariilor si a contractelor de munca.

De ce sa apelezi la firma noastra de contabilitate? Deoarece iti punem la dispozitie o echipa de specialisti care sa indeplineasca toate aceste sarcini, la niste costuri mult mai avantajoase decat angajarea de personal specializat.

Contabilitate financiara

Contabilitate de gestiune

Refacerea evidentei contabile

Consultanta financiar-contabila

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.