Ghidul Serviciilor
Quantum Therapy - Centrul De Medicina Integrativa Bucuresti
inapoi la firma 142 vizite
Poza Medicina cuantica
Foto

Medicina Cuantica, parte importanta a Medicinii Integrative, propune la ora actuala diferite metode non-invazive de diagnostic care, alaturi de analizele biochimice sau cele imagistice, pot completa intelegerea asupra functionalitatii organismului uman prin multiplele informatii inregistrate si interpretate.

 

Diagnoza Electro-Fotonica Bio-Well
 Tehnica GDV (Gas Discharge Visualisation) reprezinta inregistrarea si analiza computerizata a emisiei electro-fotonice a organismului uman (de la nivelul degetelor mainilor), care rezulta la contactul cu o lentila speciala plasata intr-un camp electro-magnetic de intensitate ridicata. Cand o astfel de evaluare se efectueaza, un curent electric extrem de slab este aplicat la nivelul terminatiilor degetelor pentru mai putin de o milisecunda. Raspunsul la acest stimul este aparitia unei variatii a “norului electronic” compus din particule fotonice invisibile pentru ochiul uman. Captarea acestor imagini si prelucrarea lor sub forma unor reprezentari grafice permite evaluarea nivelului energetic general al organismului, nivelului de stress si influenta factorilor nocivi asupra fenomenelor electro-magnetice din corp. Corelatiile intre descarcarile electro-fotonice de la nivelul degetelor si proiectia numitor organe / zone conform sistemelor de medicina chineza si ayurvedica permite deasemenea evaluarea functionalitatii centrilor energetici principali (chakre-lor), meridianelor de acupunctura si organelor propriu-zise. Experienta de peste 20 ani a producatorilor (Prof. Dr. Korotkov) include studii pe mii de pacienti, care dovedesc veridicitatea acestor corelatii.

                                                                     

 

 

Analiza Parametrilor Biologici Principali
 

Analizorul QRMA – Quantum Resonance Magnetic Analyzer – furnizeaza informatii sub forma de rapoarte care cuprind peste 200 de indici referitori la starea de sanatate a organismului uman. Acest fapt îl recomanda ca pe un instrument util pentru depistarea anomaliilor existente în ceea ce priveste starea de sanatate si mai ales ca pe un instrument care sa asigure feedback-ul necesar atunci când se iau masuri de remediere a dezechilibrelor depistate.

PRINCIPIUL METODEI:
Fiecare proces patologic din organismul uman produce modificari la nivelul punctelor de acupunctura.
In functie de modificarea caracteristicilor electrice de la nivelul micro-sistemului acupunctural palmar, se pot face anumite aprecieri calitative ale variatiilor anumitor parametri biologici, inclusiv nivelul de vitamine, minerale, coenzime, etc.
Pot fi depistate astfel foarte rapid anumite stari sub-clinice, lipsa sau excesul anumitor compusi chimici, factorii toxici la care este expus organismul, nivelul de aciditate/alcalinitate, starea de oxigenare si de hidratare a tesuturilor, etc.
Odata cu inceperea unui tratament cu suplimente nutritive ajuta la aprecierea ritmului corectarii deficitelor respective.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.