Ghidul Serviciilor
Quantum Therapy - Centrul De Medicina Integrativa Bucuresti
inapoi la firma 142 vizite
Poza Tratamente electro-magnetice
Foto

Orice proces patologic modifica într-un mod specific bio-câmpul organului afectat si al organismului în ansamblu. Vindecarea se produce prin revenirea bio-câmpului acelui organ la starea normala initiala. Tehnologiile moderne de Medicina Cuantica au baze teoretice solide si experienta practica suficienta pentru a ne servi ca instrumente utile pentru înregistrarea acestor fenomene (preferabil în stadii incipiente), dar si ca variante eficiente de tratare a acestor dezechilibre.

Aplicarea de unde electro-magnetice poate genera efecte mai rapide si mai stabile in timp comparativ cu medicatia chimica. Fiind foarte eficiente si lispite de reactii adverse, aceste metode reprezinta un pilon important al tratamentelor integrative din cadrul clinicii noastre.

Din multitudinea de variante existente, va oferim cele mai eficiente tehnologii de acest gen, dublate atât de studii clinice, cât si de o experienta practica îndelungata. Reglarea functionarii electro-magnetice a organismului uman (electrostazia) este un efect destul de “pretios” care ajuta implicit la echilibrarea bio-chimica si chiar structurala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.