Ghidul Serviciilor
Compania Municipala Termoenergetica- Bucuresti
inapoi la firma 5084 vizite
Poza Despre noi
Foto

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti se afla din punct de vedere administrativ in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti. In Consiliul de Administratie al RADET - Bucuresti sunt numiti reprezentanti ai CGMB prin HCGMB nr. 174/27.05.2009. Incepand din 2003, Regia este supusa reglementarilor Agentiei Nationale de Reglementare a Serviciilor Publice de Gospodarie Comunala (ANRSC).

Profilul activitatii RADET - Bucuresti are ca obiect de activitate transportul, producerea, distributia si furnizarea de energie termica, pe baza de licente, conform legii. Complementar, desfasoara si alte activitati pentru sustinerea obiectului de activitate, in conformitate cu statutul propriu si cu legislatia in vigoare (mentenanta echipamente, remediere avarii aparute in sistem, proiectare, IT etc.).

Misiune Misiunea RADET - Bucuresti este de a asigura confortul la standardele nationale in vigoare prin servicii de calitate la preturi avantajoase. Folosind tehnologie moderna si ecologica, valorificam potentialului uman si diversificam serviciile astfel incat sa fim lider de piata.

RADET Bucuresti face parte din elita companiilor de încalzire centralizata, atât în ceea ce priveste patrimoniul cât si în ceea ce priveste cantitatea de energie termica furnizata clientilor.

Numărul de personal existent în cadrul RADET la data de 31.12.2010 a fost de 4.461 salariaţi.

Prezentarea sistemului de alimentare centralizata cu energie termica

Sistemul de termoficare al municipiului Bucuresti se prezinta ca un ansamblu de instalatii termoenergetice bine definit prin care se asigura încalzire si apa calda de consum.

Sistemul de alimentare centralizata cu energie termica din orasul Bucuresti cuprinde:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.