Ghidul Serviciilor
Compania Municipala Termoenergetica- Bucuresti
inapoi la firma 5069 vizite
Poza Servicii
Foto
Foto

RADET BUCURESTI OFERA URMATOARELE SERVICII PRODUCERE, TRANSPORT, DISTRIBUTIE SI FURNIZARE DE ENERGIE TERMICA PENTRU APA CALDA SI ÎNCALZIRE RADET Bucuresti furnizeaza energie termica pentru apa calda de consum si încalzire catre populatie (clienti casnici) si agenti economici din Municipiul Bucuresti. Informatii detaliate cu privire la acest serviciu gasiti aici. ALTE SERVICII CUPRINSE ÎN PORTOFOLIUL RADET Eliberare de avize tehnice RADET Bucuresti elibereaza urmatoarele tipuri de avize tehnice:

Elaborare documentatii de proiectare RADET Bucuresti elaboreaza prin Serviciul Cercetare Proiectare documentatii de proiectare in toate fazele de proiectare. Informatii detaliate cu privire la acest serviciu gasiti aici. LUCRARI TIP SERVICE AUTO SI INSPECTIA TEHNICA PERIODICA (ITP) RADET Bucuresti executa în regim propriu, cu personal specializat sub Autorizatia Registrului Auto Român nr.1368/17.07.2007, lucrari tip Service Auto si Inspectia Tehnica Periodica (ITP) la cele mai avantajoase preturi. Informatii detaliate cu privire la acest serviciu gasiti aici. CURSURI AUTORIZATE DE FORMARE PROFESIONALA (PERFECTIONARE SI CALIFICARE) Prin intermediul Centrului de Formare Profesionala, RADET Bucuresti este furnizor autorizat de formare profesionala conform O.G. nr. 129/2000 republicata si organizeaza cursuri de formare profesionala autorizate de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Aveti la dispozitie urmatoarele sectiuni pentru informatii detaliate cu privire la:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.