Ghidul Serviciilor
Radu Comert Constructii - Productie Si Montaj Tamplarie Pvc, Aluminiu, Bragadiru / Ilfov
inapoi la firma 772 vizite
Poza Tamplarie PVC
Foto

Profile PVC de la Profine prin KBE – Sistemul AD58

 

Sistemul AD 58mm pentru ferestre si usi este folosit in foarte multe tari, ca Germania, Belgia, Olanda, Danemarca, Anglia, Franta, Australia, Elvetia, Finlanda, Rusia.Caracteristicile materialului folosit pentru fabricare, conditiile de fabricatie si controlul exigent al calitatii au permis realizarea unor produse durabile, usor de intretinut care prezinta siguranta in exploatare.

Ferestrele si usile KBE – AD 58mm pot fi echipate cu geam de diferite tipuri care confera calitati deosebite de izolare termica si fonica; pot fi utilizate la interior si exterior, pentru cladiri de locuit, sociale (ministere, banci, spitale, aeroporturi, scoli, gradinite, hoteluri), culturale (sali de spectacole, de protocol, de conferinte, cluburi, biblioteci), comerciale (magazine, restaurante, baruri), industriale (hale).

Caracteristici:

Profile Aluminiu de la Exalco – ALPIN 5000 – cu bariera termica

Alpin 5000 este unul din sistemele clasice datorita design-ului si durabilitatii profilului. Sistemul ALPIN 5000 ofera o buna izolare termica datorita poliamidei de 16 mm

Profile Aluminiu de la Exalco – ALPIN 4000 – fara bariera termica

Alpin 4000 este o imbinare intre esteticul clasic, functionalitate si eficienta. Durabilitatea profilului recomanda Alpin4000 ca fiind o alegere buna pentru sistemele cu durata in timp. oferind o izolare fonica ridicata, un flux bun de aer si o impermeabilitate la apa, sistemul protejeaza si asigura orice constructie posibila.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.