Ghidul Serviciilor
Rainbow
inapoi la firma 446 vizite
Poza Apartamente
Foto

O atmosfera linistitoare, tocmai buna pentru o odihna profunda. Ferestrele ce dau catre gradina interioara il fac extrem de linisitit desi se afla la doar 2 min. de Piata Universitatii. De aici poti merge pe jos sau poti opta pentru metrou, autobuze sau troleibuze in orice directie. Cand cobori nu uita sa dai ceva de mancare pisicutelor din gradina. (foarte aproape de apartamentele Rosu, Lila, Portocaliu)

Localizare  

Bdul Balcescu – Piata Universitatii

Facilitati  

Bucatarie ultradotata cu filtru de cafea, cuptor cu microunde, toaster, plita electrica,cuptor, frigider si congelator, tacamuri, farfurii si ustensile de bucatarie, masina de spalat rufe. Aer conditionat Internet de mare viteza Televizor si cablu cu programe internationale Apa calda si caldura non stop Lift Telefon cu apeluri gratuite pentru Bucuresti Intrare in bloc cu interfon

Alte informatii

Accesul in cladire se face printr-un sistem interfon securizat. Transport public in apropiere (Metrou Piata Romana si Piata Universitatii). Apartamentul este complet utilat si modern mobilat, prevazut cu geamuri termopane. Are 2 camere si poate gazdui pana la 4 persoane.

Preturi

Pret de la 49 euro pe noapte

Reduceri pentru rezervari cu durata mare.

Plata poate fi facuta prin transfer bancar, cash sau carte de credit

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.