Ghidul Serviciilor
Vertical Decor, Bucuresti - Perdele, Jaluzele, Rolete Si Rulouri
inapoi la firma 750 vizite
Poza Lucrari personalizate
Foto

Efectuam lucrari personalizate. Croim, fabricam, masuram, montam dupa dorinta clientului.

Mai jos puteti vedea cateva modalitati de prindere ale perdelelor si draperiilor. Va invitam sa vziualizati si paginile PRODUSE si LUCRARILE NOASTRE si sa ne contactati telefonic pentru detalii.

1.Sunati la 0751243508(Adriana) 0751243507(Cristina/Gina), 0747022709(Daniela) si ne deplasam la dvs. cu  mostre de materiale, va alegeti modelul si culoarea, noi facem masuratorile si in 3-6 zile venim la montaj. In functie de marimea lucrarii trimitem mostre prin angajatul nostru care vine la masuratori(pentru lucrari sub 2000 lei) sau angajatul nostru va veni insotit de o a doua persoana cu experienta in design interior(pentru lucrari peste 2000 lei).

3.Vizitati unul din magazinele noastre: Puteti sa ne vizitati o singura data, pentru a va alege materialele, urmand ca de masuratori si montaj sa ne ocupam noi, nemaifiind necesara o a doua deplasare.

2.Va trimitem mostre de perdele, draperii, rolete, pentru a va putea alege modelul preferat si pentru a putea simti textura materialelor. Apoi ne comanzi produsele avand mostrele din care sa alegi textura(modelul) si culoarea. Noi iti trimitem produsele prin curier, le platesti la livrare si le montezi pe baza instructiunilor pe care le primesti in colet si cu ajutorul indicatiilor telefonice pe care ti le putem da.

4.Comandati Online/Telefonic dupa fotografiile pe care le gasiti pe site-ul nostru si noi iti trimitem produsele prin curier, le platesti la livrare si le montezi pe baza instructiunilor pe care ti le trimitem in colet si cu ajutorul indicatiilor telefonice pe care ti le putem da.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.