Ghidul Serviciilor
Vertical Decor, Bucuresti - Perdele, Jaluzele, Rolete Si Rulouri
inapoi la firma 750 vizite
Poza Perdele si draperii
Pret: 78 RON
Foto

Pret: 78 lei/ml. Pretul este pe metru liniar(masurat de la stanga la dreapta), indiferent de inaltime.

Acest model poate fi confectionat la comanda, dupa dimensiunile dorite de client.

Inaltimea poate fi maxim 2,8 m(cat are materialul in rola).

In fotografie perdeaua/draperia este confectionata cu inele capsa(anouri) in material si este  montata pe o galerie metalica. Se poate confectiona cu rejanasa, bride pentru sina pvc, sina aluminiu, galerie lemn, etc. Acestea, precum si alte sisteme de prindere le puteti vedea pe pagina PRODUSE: Sine, Galerii.

 

Doriti sa ne deplasam cu mostre de perdele draperii la dvs? Sunati la 0751243508(Adriana) 0751243507(Cristina/Gina), 0747022709(Daniela)!

Mai jos puteti vedea zeci de modele de perdele si draperii, grupate dupa model. Daca doriti o ordonare dupa culori la PRODUSE: Perdele si draperii dupa culoare. In magazinele noastre avem sute de modele(n-am fotografiat toate produsele). Ca si texturi, pot fi: voal, tul, organza, blackout, brodate, catifea, tafta, etc..

Pretul este pentru 1 metru liniar, indiferent de inaltime. Inaltimea maxima(H_max) reprezinta dimensiunea materialului in rola(balot), noi insa o vom scurta la inaltimea dorita de client.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.