Ghidul Serviciilor
Ramada Hotel & Suites Bucharest North - Hotel, Locatie Evenimente Bucuresti
inapoi la firma 995 vizite
Poza Hotel
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Ramada Bucuresti Nord dispune de 232 camere confortabile dintre care:

Relaxati-va in elegantele noastre camere De Luxe si bucurati-va de decorul clasic menit sa va asigure tot confortul.  Pe langa un mobilier functional si bai amenajate dupa cele mai inalte standarde, camerele mai au in dotare seif de marimea unui laptop, telefon direct, conexiune gratis la internet de mare viteza, programe TV locale si internationale, Pay TV, TV LCD, mini bar,uscator de par, fier si masa de calcat.

Camerele Business sunt spatioase, luminoase si poarta eticheta luxului prin produsele suplimentare destinate confortului si ingrijirii personale pe care le au in dotare. Printre acestea se numara si masina de Nespresso, impreuna cu toata ingredientele necesare prepararii acestei delicioase cafele.  Oaspetii cazati in camerele Business beneficiaza de parcare gratis si de un discount de 20% acordat in Restaurantul Allegro, Orange Bar si Garden la toate produsele, mai putin cele din tutun.

Studiourile sunt destinate in special sederilor indelungate si au fost amenajate special pentru a va oferi tot confortul propriului dumneavoastra camin. Studiourile combina eleganta camerelor De Luxe cu functionalitatea unei bucatarii complet echipate si a unui spatiu destinat servirii mesei. Din bucatarie nu vor lipsi cuptorul cu microunde, un frigider de marime medie, vesela, cesti si pahare.

Apartamentele Junior sunt compuse dintr-un living spatios ce poate servi atat ca spatiu de lucru, cat si pentru intalniri de afaceri si un dormitor dotat cu un pat matrimonial. Oaspetii cazati in apartamentele Junior beneficiaza de parcare gratis si de un discount de 20% acordat in Restaurantul Allegro, Orange Bar si Garden la toate produsele, mai putin cele din tutun.

Apartamentele Diplomat sunt situate la ultimul etaj al cladirii oferind o priveliste linistitoare asupra zonei verzi din imprejurimi.  Spatiul   generos al dormitorului cu pat matrimonial si o baie de dimensiuni impresionante unde va puteti rasfata atat in cada cu jacuzzi, cat si in cabina de dus supradimensionata se combina perfect cu un living amenajat pentru intalniri de afaceri. O combinatie ideala intre un spatiu luxuriant folosit pentru propria placere si relaxare si atmosfera de birou pentru intalniri de afaceri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.