Ghidul Serviciilor
Rams Residence, Bucuresti - Dezvoltator Ansambluri Rezidentiale
inapoi la firma 5728 vizite
Poza RAMS Residential Tineretului
Foto

Prezentare generală

Această nouă investiţie a S.C. Rams Business Park S.R.L., ce constă într-un imobil de locuinţe format din 77 de apartamente şi garsoniere, din care au fost finalizate şi predate cumpărătorilor un numar de 44 de unităţi locative, ce este amplasat în imediata apropriere a Parcului Tineretului, unul dintre cele mai mari şi mai frumoase parcuri din Bucureşti, pe Strada Pridvorului, nr.62, sector 4.

Arhitectura modernă, calitatea materialelor şi a finisajelor contribuie la confortul şi imaginea viitorilor locatari.

Construit conform celor mai înalte standarde, RAMS Residential Tineretului reprezintă alegerea ideală pentru persoanele ce îşi doresc un cămin confortabil cu toate facilităţile la dispoziţie, aproape de centrul Capitalei dar si de zonele verzi.

Imobilul de locuinţe are două tronsoane separate, alipite, ambele având un subsol comun, parter şi 11 etaje.Apartamentele dispun de boxe, locuri de parcare subterane şi locuri de parcare supraterane, acestea putând fi achiziţionate separat de unităţile locative. Materialele folosite pentru construcţia şi finisarea imobilelor sunt de cea mai bună calitate asigurând un confort deosebit, atât din punct de vedere termic, arhitectural, acces, etc.

RAMS Residential Tineretului oferă spre vânzare următoarele tipuri de apartamente:

Suprafeţele mai sus menţionate reprezintă suprafaţa construită a fiecărei unităţi locative, la care se adaugă cotele-părţi indivize din suprafeţele comune ale imobilului de locuinţe, precum şi din imobilul teren asupra căruia este construit imobilul de locuinţă.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.