Ghidul Serviciilor
Rapid Complex, Foraje.ro - Ramnicu Valcea
inapoi la firma 821 vizite
Poza Despre noi
Foto

Cu o experienta de 25 ani pe piata raspundem necesitatilor dumneavoastra prompt.Avem o gama variata de utilaje pentru a executa foraj orizontal dirijat si percutie pentru lucrari de mare dificultate.Suntem agrementati AFER pentru proiectare si executie subtraversari CF.

FORAJ PERCUTIE

Subtraversari si instalari de conducte fara sapatura, prin batere pneumatica. Subtraversari de zone care nu permit sapatura deschisa.

Afla mai multe FORAJ DIRIJAT

Aceasta tehnologie este cea mai potrivita metoda de instalare a conductelor subterane în locuri unde sapatura clasica fie nu este practica fie este imposibila .

Afla mai multe DRENAJE

Tehnologia de foraj orizontal dirijat este folosita cu succes în consolidarea versantilor cu probleme legate de alunecarile de teren.

Afla mai multe DECOLMATARI

Decolmatari conducte de aductiune sau canalizare din otel, pehd sau beton, prin curatire cu jet de apa pompata la presiune foarte înalta.

Afla mai multe PROIECTARE SUBTRAVERSARI CF

Firma noastra este agrementata AFER pentru elaborarea de proiecte pentru subtraversari de cai ferate cu conducte pentru cabluri electrice, apa, canal, gaze etc.

Afla mai multe 25 DE ANI DE ACTIVITATE

Avem o experienta de 25 ani pe piata si o gama variata de utilaje. Executam lucrari de mare dificultate într-un timp foarte scurt.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.