Ghidul Serviciilor
Rapid Complex, Foraje.ro - Ramnicu Valcea
inapoi la firma 821 vizite
Poza Foraj Orizontal Percutie
Foto

TEHNICA INTRODUCERII TEVILOR DIN OTEL PRIN BATERE CU CIOCANE

Instalarea tevilor din otel prin batere se realizeaza cu ajutorul unor ciocane actionate pneumatic. Prin aceasta metoda se pot instala tevi din otel cu diametre de pâna la 4000 mm, pe lungimi de pâna la 80 m, în soluri de clasa 1 pâna la 5.Ciocanul de batere actionat pneumatic are o forma cilindrica cu un con frontal. Pentru a realiza o legatura strânsa între teava care se instaleaza si ciocan, pe acest con se introduc diferite conuri suplimentare. La utilizarea conurilor de evacuare a solului, în timpul procesului de batere, este evacuata o parte din solul înghitit de teava. Pentra a preveni înflorirea capatului tevii în care se bate, se folosesc seturi speciale de segmenti. În cazul în care tevile sunt izolate, se foloseste un cutit dublu pentru a nu afecta integritatea izolatiei.

Pentru realizarea forajului sunt necesare doua gropi de pozitie:

Ciocanul de batere este actionat de aerul comprimat furnizat de un motocompresor. Tronsoanele de teava sudate sunt împinse gradual în pamânt.Dupa ce teava a ajuns în groapa de iesire, se evacueaza solul ramas în interiorul tevii, cu ajutorul apei si aerului comprimat.

 AVANTAJELE TEHNOLOGIEI DE FORAJ ORIZONTAL PRIN METODA PERCUTIEI

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.