Ghidul Serviciilor
Rapid Credit - Servicii Financiare Bucuresti
inapoi la firma 95 vizite
Poza Credit ipotecar rapid
Foto

DESTINATIE: Împrumutul se acorda în scopul dobândirii ori mentinerii drepturilor de proprietate asupra unui teren si/sau unei constructii, realizate, ori în scopul reabilitarii, modernizarii, consolidarii sau extinderii unei constructii sau exclusiv în scopul rambursarii unui credit pentru investitii imobiliare.
VALOAREA CREDITULUI: Pâna la 500.000 Lei sau echivalent Euro;
MONEDA CREDITULUI: Lei/Eur;
PERIOADA DE CREDITARE: Pâna la 20 de ani;
DOBÂNDA: FIXA pe întreaga perioada de creditare;
COMISIOANE: Nu percepem comision pentru analiza, aprobarea, acordarea sau rambursarea anticipata, partiala sau totala, a creditului;
GARANTII: Pentru acest tip de împrumut garantia este formata din ipoteca imobiliara asupra unui bun imobil ce urmeaza a fi dobândit sau pentru mentinerea dreptului de proprietate asupra unui teren si/sau unei constructii, cum ar fi: apartament, vila, casa, cladire, teren intravilan cu sau fara constructie, teren extravilan etc. ;
SERVICII SI COSTURI AFLATE ÎN SARCINA CLIENTULUI

Taxele aferente înscrierii/stergerii contractului de ipoteca imobiliara în/din CARTEA FUNCIARA a imobilului;
Onorariul notarial pentru autentificarea contractului de ipoteca;
Încheierea si mentinerea pâna la sfârsitul contractului de credit a unei polite de asigurare (PAD si facultativa), cesionata integral în favoarea RAPID CREDIT IFN S.A. Politele de asigurare vor fi întocmite la valoarea de evaluare a imobilului adus în garantie.
MODALITATI DE RAMBURSARE A CREDITULUI:

Achitarea unui numar de rate lunare egale, formate din rate de credit (principal) si dobânda calculata la soldul creditului, începând cu luna calendaristica urmatoare acordarii împrumutului;
Achitarea lunara a unui numar de rate lunare egale formate din dobânda aplicata la soldul sumei împrumutate si rata unica de principal rambursata la scadenta finala a contractului.
Aveti posibilitatea sa rambursati anticipat acest împrumut, partial sau total, prin depunerea sumelor în contul Rapid Credit, fara necesitatea unei cereri scrise si fara comision. În cazul rambursarii anticipate partiale, se va diminua valoarea ratei lunare si se va mentine perioada de creditare initiala;

NOTA: Plata în termen a ratelor lunare va garanteaza rambursarea valorii totale a creditului, fara costuri suplimentare, în temeiul contractului de credit.

Orice solicitare de credit va fi analizata conform politicii interne a Rapid Credit IFN S.A. si a reglementarilor legale în vigoare, în baza documentatiei prezentate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.