Ghidul Serviciilor
Registrul Auto Roman
inapoi la firma 10582 vizite
Poza Formularele in activitatile R.A.R.
Foto

 Certificare/Inregistrare si Autorizare Certificare produse Omologare de tip Poluare si Consultanta Tehnica Atestari personal

 Locuri de munca Intrebari si sugestii Reglementari Atestari inspectori ITP Atestari conducatori ateliere Informatii Mediu Birou de Presa Anunturi Revista Auto Test Programari Verificare ITP Petitii si Reclamatii Auto Test Magazin

 Nr. 165 Mai 2011

Testul lunii:Alfa Romeo Giulietta

PrezentareAudi Q3

Info RAR:Obiectul de activitate si atributiile Regiei Autonome - Registrul Auto Roman

Ingineria Automobilului

nr. 18Supliment trimestrial al revistei Auto Test

Realizat in colaborare cu SIAR

Cuprinde articole publicate de autori romani si straini, din domeniile academic, industrial sau cercetare dezvoltare.

Interviu cu Directorul General al RTR

Aniversarea SIAR

Managementul termic al motorului

 Activitati si formulareInformatii privind formularele implicate in activitatile R.A.R.

In dorinta de a usura cat mai mult comunicarea cu Dumneavoastra, solicitantii activitatilor sau serviciilor noastre, cat si de a scurta timpul de rezolvare a lucrarilor pe care le efectuam, am creat posibilitatea accesarii rapide a formularelor care trebuie completate pentru eliberarea certificatelor, autorizatiilor sau atestatelor necesare desfasurarii activitatii prestate.

Eliberarea de certificate sau autorizatii necesita ca etapa initiala intocmirea unor dosare, constand in formulare completate cu datele Dumneavoastra, formulare pe care le descarcati din cadrul activitatii pentru care solicitati autorizatie, omologare, certificare sau atestare. Dupa descarcare, aceste formulare trebuie completate cu datele necesare, iar dupa completare (si uneori intocmirea unui "dosar") urmeaza expedierea lor catre serviciul care va prelucra datele si va initia procedura care se va finaliza prin eliberarea certificatului, atestatului sau autorizatiei pe care le solicitati.

In momentul de fata asiguram primirea formularelor prezentate in paginile urmatoare (dupa imprimare/printare si completare), pe cale electronica prin e-mail ca atasamente la scrisori trimise la adresele specificate, prin fax la numerele indicate pentru fiecare activitate si prin depunere personala sau transmitere prin posta la sediile reprezentantelor judetene ale R.A.R., iar in Bucuresti la sediul central. Localizarea sediului reprezentantei judetene se face vizitand pagina "Unde ne gasiti" din partea de sus a site-ului RAR.

Deoarece dorim in continuare imbunatatirea modului de acces la formulare, parerea dumneavoastra privind aceasta sectiune a site-ului este deosebit de importanta pentru noi. De aceea parerile, opiniile, sugestiile pe care le aveti le asteptam cu deosebit interes la adresa: office@rarom.ro.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.