Ghidul Serviciilor
Ravanelli
inapoi la firma 783 vizite
Poza Despre perdele
Foto
Foto
Foto
Foto

  Perdelele fac parte dintre cele mai importante elemente de decor intr-o incapere, deoarece chiar si singure pot schimba cu totul aspectul interior. Ce trebuie sa stiu inainte de alegere Ferestrele fara perdele par neterminate si creeaza o senzatie neplacuta, tocmai pentru ca le lipseste acel element care face tranzitia intre spatiul interior si cel exterior. Pentru a face cea mai buna alegere, trebuie sa ne gandim la trei lucruri. Este vorba despre culoarea zugravelii, mobila si stilul in care este aranjata camera.

  Pentru pereti in culori calde si deschide, in genul cremului, se potrivesc cel mai mult perdele in nuante tari, grena, verde mar, albastru marin. Mobila reprezinta si ea un punct de reper important, pentru ca intr-un spatiu de bucatarie nu putem alege o perdea de voal si o draperie. Stilul sau destinatia acelei incaperi defineste tipul de perdea ales (dormitor, camera copiilor, living, birou, terasa etc).

  Acasa dorim sa personalizam camera si sa folosim perdele care dau valoare luminii filtrate inauntru. De textura si culoarea lor depinde atmosfera care se creaza prin patrunderea luminii. Simple sau duble , scurte sau lungi , uni sau multicolore , perdelele protejeaza de privirile indiscrete , mascheaza caloriferele.

  Ca un plus de stil, putem folosi diferitele accesorii de prindere. Fie din metal, in forme care sa se regaseasca in stilul camerei (pentru o casa de vacanta la mare sunt nimerite prinzatorile sub forma de scoica sau stea de mare) ; fie un sistem special de prindere de-o parte si de alta a peretelui ; fie ciucuri de diverse marimi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.