Ghidul Serviciilor
Radu Comert Constructii - Confectii Metalice Ilfov
inapoi la firma 63 vizite
Poza Confectii metalice
Foto

Specializati în executia de profile metalice din tabla, otel, aluminiu sau inox. Prelucram metalul prin îndoire la presa obtinând diverse tipuri de profile metalice, conform solicitarilor beneficiarilor. Dimensiunile fiecarui profil sunt personalizate pentru fiecare constructie în parte. Ele se stabilesc si se executa în functie de proiect, de masuratorile efectuate pe santier, în colaborare cu arhitectii nostri. Calitatea foarte buna a produselor noastre se bazeaza pe respectarea tuturor pasilor care duc la realizarea produsului. Întregul „proces” al calitatii începe cu otelul folosit ca materie prima si se termina dupa livrarea produsului finit catre beneficiarii nostri.

Executam la comanda diverse tipuri de profile din tabla care se pot utiliza în cele mai variate forme si domenii, începând cu industia de publicitate, aplicatii arhitecturale de interior, design interior, placari cu efect estetic contemporan, casete luminoase, casete pentru plafoane suspendate, balustrade pentru interior si exterior, parapeti pentru balcoane, industria mobilei, etc.

Tabla zincata este un produs des întâlnit pe piata din România si reprezinta o alegere excelenta atunci când sunt necesare costuri reduse si rezistenta relativ ridicata.

Tabla zincata este o tabla din otel care a fost galvanizata pentru a prevenii coroziunea. Tabla este acoperita cu un strat de zinc pe ambele parti, acoperirea se exprima în grame de zinc aplicate pe un metru patrat de produs.

Cu cât este mai gros stratul de zinc aplicat, cu atât creste rezistenta la coroziune. Dar în cazul unei cantitati identice de zincare, mediul este cel mai important factor de coroziune. Rata de rezistenta a stratului de zinc este mai scazuta în zonele industrializate, fata de regiunile rurale unde aerul este mai putin poluat. În plus, durata de viata a tablei zincate este de 5-10 ori mai mare când este folosita în mediul interior, fata de cel exterior.

Tabla din aluminiu este utilizata în industria auto, dar si pentru podele si suprafete plane, rampe de acces pentru autovehicule, în industria publicitara, cât si pentru fabricarea cutiilor destinate uneltelor. Totodata este utlizat pentru decoratiuni de trepte si scari, constructii civile si industriale, fabricarea cutiilor pentru aparatura sensibila, amenajari interioare si exterioare, dar si schele pentru constructii.

Tabla decapata este obtinuta prin laminare la rece. Otelul este rulat si presat succesiv prin role, pentru subtiere, la o temperatura sub cea de recristalizare, pâna la obtinerea grosimii dorite. Prin laminarea la rece, se reduce grosimea materialului lucrat si se ating tolerante de grosime mai stricte decât prin laminarea la cald.

Tabla laminata la rece are excelente proprietati electromagnetice, de formabilitate si sudabilitate. Prezinta o calitate superioara a suprafetei si precizie dimensionala. Este pretabila pentru fabricarea diverselor produse prin indoire si presare. Disponibila într-o varietate de marimi, cu caracteristici utile într-o gama larga de aplicatii.

Tabla laminata la rece poate fi vopsita sau zincata. Inainte a fi supusa acestui proces tabla trebuie curatata, cu grija, cu ajutorul unui solvent sau cu o solutie alcalina.Pentru a preveni ruginirea tabla laminata la rece poate avea o pelicula uleioasa, care însa se îndeparteaza usor.

Tabla neagra laminata la cald este fabricata pentru a respecta standardele internationale si o gama larga de cerinte ale pietei, cum ar fi formarea, îndoirea, ambutisarea, taierea cu laser si sudarea.

Tabla striata din otel este utilizata în special pentru executia de scari si cai de acces, în zonele cu pericol de alunecare, datorita texturii proeminente pe care o are.

Radu Comert Constructii pune la dispozitie o varietate larga a produselor din tabla, asigurandu-va calitatea la un standard înalt.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.