Ghidul Serviciilor
Radu Comert Constructii - Confectii Metalice Ilfov
inapoi la firma 63 vizite
Poza Mobilier metalic
Foto
Foto

Realizam prin productie proprie confectii metalice, cu o gama larga de articole din sârma de otel, grilaje, containere, cosuri, rafturi, suporturi, accesorii pt. rafturi, etc. Suntem specializati în constructia de standuri metalice individuale si personalizate de buna calitate. Compania noastra furnizeaza o gama larga de standuri pentru afisarea produselor oferite spre vânzare. 

Produsele noastre sunt realizate în mod unic pentru necesitatiile dumneavoastra. Avem capacitatea de a proiecta si produce standuri personalizate pentru a prezenta produsul si a reprezenta cu succes compania dumneavoastra. Avem experienta în crearea unor standuri personalizate ce ajuta la eficientizarea organizarii spatiului si a modului în care clientii vor vedea produsele. Furnizam o gama larga de standuri pentru afisarea produselor oferite spre vânzare cum ar fi: stand cu o singura fata, stand rotativ pentru tejghea sau podea, stand pentru podea fix cu una sau doua fate, stand montabil pentru perete, samd.

Cele mai populare piete unde sunt folosite aceste standuri sunt: distribuitori de felicitari, produse de gradinarit, magazine de cadouri, companii bijuterii, companii de produse realizate home-made, standuri pentru: carti postale, ambalaje cadouri, pliante, brelocuri, carti, reviste, articole de papetarie, pixuri, accesorii auto, baterii, calendare, tricouri, cani, cadouri personaizate, bijuterii, ochelari de soare, jucarii, fotografii, rame foto sau orice poate fi agatat, introdus într-un buzunar sau poate sta într-un raft.
Suntem axati pe oferirea unor servicii de calitate. Pentru realizarea standului dumneavoastra avem nevoie de informatii despre tipul de produs ce urmeaza a fi afisat, dimensiunea produsului si a ambalajului sau, numarul de ambalaje si tipuri de produs ce urmeaza a fi afisat – adica numarul de fete ale standului, câte produse vreti a fi afisate pe fiecare fata si detaliile fizice despre cum doriti sa fie realizat standul.  Pentru a realiza prototipul si a primi o estimare de pret va rugam sa ne contactati folosind metodele din formularul de contact.
Standul dumneavoastra ar trebui sa fie inventiv si original la fel ca produsul, ar trebui sa sustina brand-ul si sa nu distraga atentia de la el. Indiferent de cerintele dumneavoastra, putem crea un stand personalizat care va atrage clienti catre produs. Nu este de mirare faptul ca un stand personalizat va atrage mai multa atentie. Acest lucru se va reflecta pozitiv asupra vânzarilor. Radu Comert Constructii va poate oferi servicii complete, folosind materiale de cea mai înalta calitate pentru realizarea sistemelor de afisare tip stand metalic.

Tipuri de mobilier metalic :

Cos metalic
Containere
Stand metalic
Rafturi modulare
Cârlige expunere

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.