Ghidul Serviciilor
Reagal Trade - Acoperisuri Din Tigle Metalice, Baicoi / Prahova
inapoi la firma 1622 vizite
Poza Izolatii cu celuloza
Foto
Foto

Cel mai eficient izolator termic, celuloza, mai putin sau deloc cunoscut de cei ce doresc sa-si izoleze termic si fonic locuintele, va este oferit impreuna cu serviciile de punere in opera de catre societatea noastra.

Izolatia cu celuloza poate fi facuta atat pentru constructii noi, inainte de faza de finisaje, cat si pentru constructii existente, acolo unde se doreste imbunatatirea confortului termic. Se poate face la nivelul acoperisului, al peretilor si al tavanelor. De asemenea, se poate executa prin interiorul cladirii sau prin exteriorul acesteia, atunci cand se intervine la invelitoare si se doreste evitarea disconfortului creat de lucrarile de injectare.

Caracteristicile principale care diferentiaza izolatia cu celuloza de metodele traditionale sunt:

Aceste caracteristici sunt date de faptul ca celuloza folosita la izolarea locuintelor provine din hartie reciclata, tocata si amestecata cu acid boric si solutie antiseptica.

Datorita instalarii mecanizate cu ajutorul unei masini de injectat, se poate controla densitatea termoizolatiei, in functie locul de aplicare, inlaturandu-se astfel posibilitatea crearii puntilor termice. Timpul in care se realizeaza termoizolarea se scurteaza foarte mult in comparatie cu metodele clasice de izolare termica.

 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.