Ghidul Serviciilor
Real Tdc
inapoi la firma 1611 vizite
Poza Creme, amestecuri, arome
Foto

CREME TERMOSTABILE Real

CREMA PUDDING VANILIE & CIOCOLATA & NEUTRA - crema instant cu aroma de vanilie, ciocolata sau neutra, solubila la rece, termorezistenta, usor de preparat, cu textura de sarlota. Este folosita cu succes la umplerea foietajelor, cornurilor si croisantelor, deoarece dupa procesul de coacere crema din interior ramane neschimbata. Cremele REAL TDC se obtin cu usurinta intr-un timp foarte scurt: mixare 1min, doar prin adaugare de apa in raport de 1:3 astfel: la 1kg crema REAL se adauga 3l apa.

 

CREME AERATE Real

CREMA AERATA VANILIE & CIOCOLATA & NEUTRA - crema instant cu aroma de vanilie, ciocolata sau neutra, solubila la rece, usor de preparat, cu textura de frisca, utilizata la ornarea prajiturilor. Cremele REAL TDC se obtin cu usurinta intr-un timp foarte scurt: mixare 1min, doar prin adaugare de apa in raport de 1:3 astfel: la 1kg crema REAL se adauga 3l apa.

 

AMESTEC DE NUCA & MAC Real

Real AMESTEC NUCA - este un semipreparat destinat produselor de patiserie care are la baza nuca macinata, combinata cu alte ingrediente, intr-o reteta menita sa asigure o calitate deosebita si o prelucrare usoara, rapida. Se adauga doar apa.

Real AMESTEC MAC - este un semipreparat destinat produselor de patiserie care are la baza mac macinat, combinat cu alte ingrediente, intr-o reteta menita sa asigure o calitate deosebita si o prelucrare usoara, rapida. Se adauga doar apa.

 

AROME ALIMENTARE Real

Aromele Real sunt termostabile, emulsionate sau clare, lichide sau pulberi pentru diverse aplicatii in patiserie-cofetarie

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.