Faina de MALT prajit, inactiva enzimatic, inchisa la culoare, cu gust si aroma specifice este ideala pentru obtinerea de produse de panificatie, patiserie si biscuiti inchise la culoare. Poate fi folosit pentru fainuri de grau, secara, ovaz etc.
Faina de MALT activa enzimatic, deschisa la culoare, cu gust si aroma specifice este ideala pentru obtinerea de produse de panificatie, patiserie si biscuiti ca aport de amilaze. Poate fi folosit pentru fainuri de grau, secara, ovaz etc.
Faina de SECARA este foarte benefica pentru sanatatea umana prin aportul important de magneziu si fibre alimentare care previn constipatia si cancerul la colon si prin continutul scazut de calorii si colesterol.
Faina de SOIA enzimatic activa, degresata este folosita ca adaos in panificatie datorita aportului valoros de proteine. Nu contine gluten. Conduce la cresterea cantitatii de apa absorbita, prelungirea prospetimii, imbunatatirea valorii nutritive. Utilizata cu succes la obtinerea de paine, cozonaci, paste, biscuiti, gogosi, etc.
Faina de OREZ ALB este folosita pentru prepararea mancarii pentru copii si a produselor fara gluten.
Faina de CARTOFI este folosita pentru prepararea mancarii pentru copii, a painii cu cartofi si a produselor fara gluten.
FIBRE ALIMENTARE de bambus, celuloza, grau, ovaz, etc sunt foarte importante in procesul de digestie si previn aparitia problemelor de sanatate. In industria de panificatie conduc la obtinerea de produse dietetice cu prospetime timp indelungat.
GLUTEN VITAL GRAU formeaza in aluat o retea tridimensionala de pelicule proteice, capabila sa retina gazele de fermentare. Prin adaosul de gluten in produsele de panificatie-patiserie se obtin produse cu un continut crescut de proteine, care-si mentin prospetimea timp mai indelungat, cu volum crescut, miez uniform si poros. Se utilizeaza si in industria carnii.