Ghidul Serviciilor
Real Tdc
inapoi la firma 1613 vizite
Poza Premixuri cofetarie-patiserie
Foto

Real CLATITE - premix destinat obtinerii de clatite delicioase, care sunt rezistente si permit umplerea cu finetti, gem sau inghetata dupa dorinta fiecaruia. Are un randament deosebit si inlocuieste cu succes ouale si laptele din reteta raditionala. Un necesita conditii de depozitare pentru oua.

 

Real GAUFFRE- premix destinat obtinerii de gaufre-uri tipic belgiene, de o calitate deosebita. Inlocuieste cu succes ouale si laptele din reteta traditionala.

 

Real FOIETAJ SARAT - un premix pentru obtinerea unor foietaje perfecte, aromate si cu volum deosebit. Acest premix este deosebit de utilizat la congelarea produselor din foietaj.

 

Real FOIETAJ DULCE - un premix pentru obtinerea unor foietaje perfecte, aromate si cu volum deosebit. 

 

REAL CROISSANT - un premix pentru obtinerea unui croisant pufos , aromat si cu volum deosebit. Structura croisantului obtinut permite adaugarea de alune, stafide sau umplerea cu finetti, creme sau jeleuri.

 

REAL FURSEC - un premix care conduce la obtinerea unor fursecuri pufoase, moi, care nu se sfarama si se topesc la degustare. Pot fi ornate sau umplute dupa dorinta. Din acelasi aluat se pot face si cornulete delicioase…umplute cu gem, ciocolata sau crema de diferite arome. 

 

Real VANILLA - LEMON COZONAC - un premix deosebit de util, folosit pentru obtinerea unor cozonaci cu un volum marit, prospetime indelungata si o textura uniforma a miezului. citestemai mult 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.