Ghidul Serviciilor
Real Tdc
inapoi la firma 1613 vizite
Poza Premixuri panificatie
Foto

Real CARTOFI - un premix cu cartofi si cereale, o combinatie ideala pentru toti cei care doresc sa aiba o nutritie corecta, bogata in proteine, o paine pentru toate varstele.

Real GRAHAM Mix - pentru o paine populara, dietetica, cu gust deosebit, ideala pentru toate varstele.

 

Real CEAPA - premix pentru o paine speciala, cu gust deosebit, ideala pentru orice ocazie. Un amestec de produse naturale cu gust de ceapa prajita, destinat producerii binecunoscutelor si indragitelor paini si chifle cu ceapa.  

 

Real MALAI - premix bazat pe amestecuri de fainuri de grau si de porumb, foarte gustos care conduce la obtinerea de produse cu volum marit, coaja crocanta si aurie, miez uniform.

 

Real neagra - un premix cu faina neagra, o combinatie ideala pentru toti cei care doresc sa aiba o nutritie corecta, hipocalorica, ideala in diete, o paine pentru toate varstele.

 

Real graham - un premix cu faina de graham, o combinatie ideala pentru toti cei care doresc sa aiba o nutritie corecta, hipocalorica, ideala in diete, o paine pentru toate varstele.

 

Real Toast MULTICEREALE - datorita unei alegeri potrivite a ingredientelor, cu pastrarea propriului mod de preparare a aluatului, painea se caracterizeaza prin prospetime indelungata, aroma placuta, un gust excelent, feliere usoara fara faramitare.  

 

Real SECARA - premix destinat producerii specialitatilor de panificatie pe baza de faina de secara cu un continut scazut de acizi saturati, fara colesterol, cu continut ridicat de magneziu, seleniu si tiamina.

 

Real PROTEINE - premix imbogatit cu proteine alimentare deosebit de importante in alimentatia sanatoasa si conduce la obtinerea de produse cu volum marit, coaja crocanta si aurie, miez uniform, cu valori nutritive deosebite. Este recomandata in alimentatia persoanelor care necesita un aport de proteine ridicat: copii in crestere, oameni in convalescenta, femei gravide sau care alapteaza, diabetici sau obezi.

 

Real CALCIU & LAPTE - un premix pentru obtinerea unor produse cu valori nutritive ridicate datorita continutului crescut de calciu, fosfor, vitamine si aminoacizi esentiali care maresc continutul painii in lizina, metionina, izoleucina, triptofan atat de necesare dietei zilnice.

 

Real BANANE - destinat obtinerii de produse de panificatie cu gust de banane, bogat in vitamine si minerale. Avand in vedere ingredientele sale, painea cu Banane este destinata persoanelor active si copiilor.

 

Real MASLINE - un premix cu masline, o combinatie ideala pentru toti cei care doresc sa aiba o nutritie corecta, bogata in proteine, o paine pentru toate varstele. Ideala pentru obtinerea de chifle si baghete.

 

Real TARANEASCA - amestec de multicereale pe baza de faina de secara, impreuna cu fulgi de secara, ovaz, seminte de floarea soarelui, pentru o paine taraneasca, cu un gust deosebit, pentru toate varstele.

Real Dieta Printr-o prelucrare usoara puteti obtine paine, chifle, batoane si alte specialitati feliate cu gust de paine DIETA.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.