Ghidul Serviciilor
Real Tdc
inapoi la firma 1611 vizite
Poza Premixuri specialitati panificatie
Foto

Real HAMBURGER – un premix special creat pentru obtinerea unor chifle speciale de hamburger, pufoase, cu coaja moale, cu forma specifica si aroma deosebita.

 

Real CHIFLE – un premix special creat pentru obtinerea unor chifle traditionale pufoase, cu coaja moale, cu forma specifica si aroma deosebita. citeste mai departe

 

Real TOAST - premix destinat producerii de paine feliata pentru obtinerea de felii de toast uniform, cu margini regulate care-si pastreaza prospetimea timp indelungat, ideale pentru sandvich-uri.

 

Real PIZZA - un premix deosebit pentru obtinerea aluaturilor de pizza, care-si pastreaza forma la coacere si functie de dorinta poate fi pufos sau crocant.

 

Real BATOANE - un premix pentru obtinere de batoane pufoase, gustoase si aromate.

 

Real JAPONEZE - un premix pe baza de faina de grau, ideal pentru obtinerea de japoneze delicioase care pot fi ormate cu mac

 

REAL CONGELAT -un premix complex care face posibila tehnologia de preparare a painii din aluat congelat cu obtinere de paine cu volum marit, miez uniform si coaja subtire.

 

REAL CORNURI -un premix eficient pentru producerea cornurilor simple sau umplute, cu obtinere de produse cu volum marit, miez uniform si coaja subtire si aurie.

 

REAL COVRIGI - un premix eficient pentru producerea covrigilor opariti sau dospiti, simpli sau ornati.

 

REAL EVENIMENT -un premix eficient pentru obtinerea specilaitatilor specifice evenimentelor : turte mirese, specialitati impletite, capete decese, prescura, colaci, etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.