Ghidul Serviciilor
Ac Record Construct, Executie Instalatii - Bucuresti
inapoi la firma 989 vizite
Poza Amenajari interioare
Foto
Foto

SC AC RECORD CONSTRUCT S.R.L. este un antreprenor general de amenajari interioare si exterioare, renovari si restaurari.

Suntem o societate tanara, dinamica, calificata in domeniul constructiilor. Executam lucrari complexe de amenajari interioare si exterioare, renovari si finisaje, consolidari, reconstructii si restaurari.

Lucrarile sunt realizate la cel mai inalt nivel de calitate, folosind echipamente si materiale moderne, ce duc la obtinerea unor costuri minime si in acelasi timp, asigurand o calitate deosebita pentru orice amenajare, acordand o deosebita atentie pentru cele mai mici detalii.

Toate lucrarile si serviciile noastre, va sunt oferite in baza unui contract, le platiti in urma emiterii unei facturi si sunt purtatoare de garantie, astfel ca nu va ramane decat sa ne contactati pentru consilierea si ofertarea nevoilor dumneavoastre.

Si pentru ca situatia financiara actuala o cere, venim in sprijinul dumneavoastra cu reduceri si modalitati diverse de plata (inclusiv RATE), astfel incat amenajararea sau renovarea casei dumneavoastra sa nu devina cea mai grea povara.

Profesionalismul, promptitudinea, seriozitatea, experienta si garantia lucrarilor sunt principalele aspecte care ne caracterizeaza.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.