Ghidul Serviciilor
Ac Record Construct, Executie Instalatii - Bucuresti
inapoi la firma 989 vizite
Poza Instalatii sanitare
Foto
Foto

Amenajarea instalatiilor plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Noi urmarim satisfacerea acestora la un nivel inalt prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor comandate de catre clienti nostri. Avand o vasta experienta in instalatii sanitare, instalatii termice , polipropilena, pexal, reparatii instalatii sanitare termice, proiectari instalatii sanitare – termice, montaj obiecte sanitare, montaj calorifere, wc-uri, chiuvete, bazine wc, cazi, cabine de dus, sifoane pardoseala.

Avem solutia potrivita pentru locuinta dumneavoastra pentru sedii de firma,asociatii de proprietari,persoane fizice, indiferent de lucrarea efectuata,beneficiati de garantie extinsa, service cu reparatii iar la contractele de mentenanta reparatiile vor fi incluse in pret, contract de mentenanta cu o verificare riguroasa o data pe luna a instalatiei sanitare, termice si pentru canalizare.

Instalatii sanitare, instalatii termice pe cupru, polipropilena, pexal, reparatii instalatii sanitare termice, proiectari instalatii sanitare – termice, montaj obiecte sanitare, montaj calorifere, wc-uri, chiuvete, bazine wc, cazi, cabine de dus, sifoane de pardoseala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.