Ghidul Serviciilor
Real Electronics Company Sisteme De Alarma, Sisteme De Supraveghere Video Pitesti
inapoi la firma 277 vizite
Poza Interfoane/videointerfoane
Foto

 

Video interfoanele de poarta pentru vile sunt utilizate in mod special in mediul rezidential si asigura posibilitatea vizualizarii persoanei cu care se comunica. Sunt disponibile atat in varianta alb/negru sau color, cu facilitati diferite, in functie de model.

Sistemele de videointerfon wireless (radio), sunt pentru aplicatii unde s-a omis realizarea cablajului, sau cablarea este prea costisitoare. Este necesara o alimentare locala de 12V pentru postul de exterior, iar comunicare video/audio si comanda yalei electromagnetice se face wireless (prin radio). Videointerfoanele wireless, sunt simplu de instalat, si ofera confort in utilizare datorita postului interior portabil. Se pot achizitiona si sisteme de videointerfon wireless cu mai multe posturi de interior, acestea oferind flexibilitate maxima pentru aceasta varianta de videointerfon fara fir.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.