Ghidul Serviciilor
Red Cons Grup, Dumbrava Rosie / Neamt - Case Din Lemn, Structuri Lemn
inapoi la firma 935 vizite
Poza Despre Red Cons Grup
Foto

RED CONS GRUP este o societate cu o larga experienta in domeniul lemnului. Incepand cu exploatarile forestiere si gatere din anul 2004, am decis in 2010, sa ducem lemnul la rang de arta , transformandu-l in constructii de lemn. Suntem una dintre putinele fabrici din Romania care va asigura drumul complet al lemnului, din padure-gater-fabrica, pana la santierul dumneavoastra.

Lemnul provine din Carpatii Orientali, esenta rasinoasa, cu preponderenta de brad/molid, rareori pin. Este un lemn ce creste lent, avand o rezistenta specifica zonei temperate, cu ierni lungi si friguroase si veri calde.

Rapiditatea livrarilor este asigurata de continuitatea stocurilor importante de lemn, prelucrat la dimensiuni standard. Datorita gaterelor, orice dimensiune de lemn va poate fi pusa la dispozitie.

De-a lungul timpului, am raspuns oricarei provocari lansate de clienti, analizand orice cerere cu maxim de profesionalism. Ingineri, arhitecti, comerciali, echipe de montaj, cu totii suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi cunostinte de cel mai inalt nivel in proiectarea, executia si montajul constructiilor de lemn, pe intreg teritoriul Europei.

Lansati-ne provocarea si va vom demonstra!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.