Ghidul Serviciilor
Regat Construct Instal, Cluj - Constructii Industriale Si Civile
inapoi la firma 2016 vizite
Poza Reparatii capitale cladiri
Foto

Reparatia capitala: reprezinta cea mai complexa interventie asupra unei cladiri si are ca scop prelungirea duratei de utilizare a acesteia precum si imbunatatirea caracteristicilor tehnico – economice ale constructiilor pe intreaga durata de exploare.

Firma de constrctii Regat Construct Instal executa toata gama de reparatii capitale la cladiri rezidentiale si nerezidentiale precum si la constructiile ingineresti.Experienta dobandita prin executarea unor lucrari de reparatii capitale la diferite cladiri cu diferite destinatii si cu grad de complexitate ridicat ne recomanda in a devenii partenerul dumneavoastra.

Dintre reparatiile capitale executate de firma noastra putem aminti Centrul pentru oamenii strazii “O SANSA LA VIATA” Turda si Spitalul din loc Ghimpati Giurgiu, aflat in plin proces de executare, lucrari complexe de reabilitare si modernizare a cladirilor si a instalatiilor aferente, proiect realizat cu sprijinul Ambasadei SUA in Romania.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.