Ghidul Serviciilor
Reiden Business Consulting - Consultanta Fonduri Europene Bucuresti
inapoi la firma 278 vizite
Poza Consultanta in management
Foto

Scopul Reiden Business Consulting este acela de a oferi consultanta manageriala in scopul rezolvarii problemelor esentiale dintr-o organizatie. Astfel, prin consultanta in management oferita se va urmari depistarea punctelor slabe din activitatea manageriala si aduce / propune solutii pentru rezolvarea acestora. Consultantul isi indeplineste misiunea nu ca si angajat al organizatiei, ci ca independent.

Misiunea societatii este accea de a construi impreuna cu clientii sai un parteneriat strategic, puternic bazat pe respect, siguranta afacerii si beneficii reciproce, devenind in mod firesc, prima optiune a acestora in ceea ce priveste nevoia de consultanta.

Reiden Business Consulting furnizeaza servicii de consiliere in management, prin intermediul personalului special calificat si instruit, care asista organizatia client, intr-un mod obiectiv si independent, identifica, analizeaza si ofera solutii la problemele de management si, la solicitare, va poate ajuta in implementarea acestor solutii.

Consultanta generala in managementul organizatiei va cuprinde

Analiza organizatiei

Management strategic

Organizarea activitatilor

Analiza financiara a intreprinderii

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.