Ghidul Serviciilor
Reinvent Consulting - Consultanta Comerciala, Juridica, Financiara Si Fiscala Bucuresti
inapoi la firma 911 vizite
Poza Gazduire sediu social firma
Foto

GAZDUIRE SEDIU SOCIAL - Orice sector Bucuresti si Ilfov. Doar cladiri de birouri.

Oferta:

Bonus! 

Locatii:

Gazduirea se realizeaza doar in cladiri de birouri, pe cabinet de avocat in Bucuresti -toate sectoarele si Judetul Ilfov.

 

Cand este nevoie de serviciul de gazduire sediu social?

Serviciul nostru va scuteste de formalitatile pentru obtinerea acordului Asociatiei de Proprietari si a vecinilor, precum si de formalitatile pe langa ANAF pentru obtinerea certificatului si adeverintei care atesta ca spatiul poate fi folosit ca sediu social.

In decizia dumneavoastra de a va gazdui sediul social cu serviciul Reinvent Consulting, este important sa luati la cunostinta si de informatiile despre statutul de platitor/neplatitor de TVA.

Atentie! De la 1 ianuarie 2016, sediul social expirat este caz de inactivitate fiscala si se inscrie in cazierul fiscal al firmei.

Detalii: Click aici!

Tarife gazduire sediu social SRL-uri si PFA/II:

Preturile de mai sus NU contin TVA.

Important:

Tarife gazduire sediu social ONG-uri:

Preturile de mai sus NU contin TVA.

Oferte pentru antreprenori:

Infiintari firme GRATUIT! Modificari acte firma GRATUIT! Alege oferta care ti se potriveste!​

Tarifele pentru evidenta financiar-contabila pornesc de la 175 lei/ luna, depind de forma de organizarea a societatii, numarul de salariati, numarul de documente. Serviciile sunt desfasurate si super-vizate de catre experti contabili, acreditati CECCAR, CCFR si CAFR.

Plata in rate! Daca sunteti posesorul unui card de credit Raiffeisen, Banca Romaneasca sau Banc Post, aveti posibilitatea de a plati oricare din pachetele de mai sus, in sase rate egale.

Date contact:In cazul in care  doriti si alte detalii privind procedura de constituiri firme,va asteptam sa ne scrieti pe adresa de e-mail: firma@reinventconsulting.ro.

Daca v-ati hotarat putem demara infiintarea firmei dumneavoastra la oricare din sediile noastre:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.