Alimentatia este adaptata cantitativ si calitativ, astfel:
3 mese principale;
2 gustari.
Alimentatie speciala pentru persoanele cu regim.
Administrarea hranei la pat pentru persoanele cu stadii avansate de boala.
Preparatele culinare sunt pregatite în bucataria proprie si se servesc în 3 mese principale si 2 gustari pe zi în spatiul tip restaurant, special amenajat.
Pentru o alimentatie echilibrata, mâncarea este pregatita zilnic în bucatarie proprie cu ingrediente proaspete si variate de catre personal calificat.
Preparatele au la baza o abundenta de fructe, legume, carne proaspata de pui, peste, vita, curcan. Ierburile, mirodeniile si prospetimea ingredientelor sunt cele care confera savoare fiecarui preparat.
Fructele proaspete de sezon, ceaiurile, sucurile naturale si compoturile sunt oferite la discretie.
Se poate beneficia de regim alimentar personalizat în functie de starea de sanatate a pacientului.
Masa de poate servi la pat în cazut persoanelor în incapacitate de depalasare.