Ghidul Serviciilor
Clinica Remediu-Bucuresti
inapoi la firma 285 vizite
Poza Terapii
Foto
Foto

A. Colonhidroterapie – cabinetul nostru este specializat în irigarea colonului.

B. Terapia cu anion bio energy - terapia viitorului

C. Detoxifierea ficatului - consta in eliminarea pietrelor si a calculilor biliari  

 În cadrul cabinetului nostru folosim următoarele terapii: colonhidroterapia, anion bio energy și detoxifierea ficatului. Explorând colonhidroterapia descoperim că la bază există un singur procedeu, însă diferă ,,rețeta,, cunoștințele, experiența! Pe lângă faptul că cel mai comun procedeu se realizează cu apă caldă și purificată, el se mai poate face și cu ceai, cafea sau rețeta proprie cabinetului infuzii cu plante revitalizante, cicatrizante, energizante, tămăduitoare.Noi recomandăm pachetul de 6 ședințe, din care trei sunt cu apă caldă și purificată, iar celelalte trei sunt rețete speciale ale cabinetului dobândite în urma experienței în Spania într-un important centru de colonhidroterapie din Barcelona.Detoxifierea ficatului – Remedium Clinic, pe lângă detoxifierea colonului și implicit a întregului organism prin colonhidroterapie, încurajează detoxifierea ficatului, terapie ce vine în completarea procesului de detofifiere completă.

Ficatul are rol de filtru al organismului: purifică și elimină toxinele acumulate din mâncare, băuturi sau medicamente pe care le utilizăm în orice moment al zilei. De asemenea, ficatul mai are rol și în producerea bilei, a factorilor de coagulare a sangelui și a unor proteine, în distribuția sângelui circulant în organism și de depozitare a unor vitamine, minerale și a glucozei. În viața intrauterina, el are un rol extrem de important în producerea hematiilor (globulele roșii).

De obicei, bolile de ficat nu prezintă semne și simptome specifice, dar este bine să fie investigat orice indiciu care ne poate arăta acest lucru. Fiind un organ vital, orice semn de îmbolnavire trebuie să ne trimită la medic pentru efectuarea unei consultații și a unui set complet de analize.

Sănătatea ficatului poate fi păstrata ușor, prin adoptarea și respectarea unui stil de viață corect. Se va pune mare preț pe alimentele consumate, se vor alege cele de calitate, cât mai naturale, fără coloranți sau conservanți. Totodata, fructele și legumele vor fi spălate foarte bine înainte de consum. Sunt recomandate exercițiile fizice constante și reducerea consumului de alcool.

Terapia cu anion bio energy - Winion completează perfect preocuparea față de expresia curată pe interior, strălucitoare pe dinafară.

Beneficii majore pentru sănătatea femeii: efect profilactic și terapeutic în inflamații și dermatite, infecții cu diferite tipuri de bacterii, candidoză, iritații însoțite de mâncărimi, herpes genital, hemoroizi, fibrom, arsuri, infecții ale trompelor uterine, scurgeri excesive, dismenoree, migrene. 

Se pot folosi şi de către bărbaţi, cu efecte benefice deosebite asupra potenţei, hemoroizilor, prevenirea cancerului de prostata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.