Traditia producerii pudrei de cacao la INDCRESA in Terrassa Spania isi are inceputurile in anul 1914, azi fiind una din cele mai moderne fabrici de cacao din lume.
Certificarile ISO 9002 si HACCP garanteaza in plus un nivel ridicat al calitatii produselor obtinute.
INDCRESA isi comercializeaza produsele la clienti in intreaga lume, calitatea fiind international recunoscuta.
Pudra de cacao INDCRESA se obtine din boabe de cacao de cea mai buna calitate.
Boabele de cacao sunt prajite si macinate, rezultand masa de cacao cu un procent de grasime cuprins intre 50-60%.
Din masa de cacao, prin presare se obtine untul de cacao si turtele de cacao.
Masa si untul de cacao sunt folosite la fabricarea ciocolatei.
Din turtele de cacao, prin macinare cu cele mai moderne mori, se obtine pudra de cacao de mare finete si puritate, care poate avea procent de grasime 10-12% sau 20-22%.
Cel mai des se foloseste pudra de cacao cu procent de grasime 10-12%.
Pudra de cacao astfel obtinuta are un pH in jurul valorii de 5 si se numeste pudra de cacao NATURALA.
Pentru obtinerea unei pudre de cacao mai inchise la culoare, cu un pH mai mare, are loc o alcalinizare, rezultand astfel pudra de cacao ALCALINIZATA.
Cu cat o pudra de cacao are un pH mai mare, cu atat ea este mai inchisa la culoare, in detrimentul aromei.
Aplicatiile sunt numeroase, din care enumeram: industria produselor zaharoase ( cuverturi, glazuri, tablete, biscuiti, napolitane, fursecuri ), laboratoare, cofetarii, bauturi instant, budinci, cereale, produse dietetice, inghetata, lactate ( iaurturi si lapte cu cacao ), etc .
Calitatea este verificata in laboratoarele proprii, de la boabele de cacao si pana la produsul finit, prin riguroase analize bacteriologice, chimice si fizice, precum si verificari organoleptice ale aromei, culorii si gustului.
O fabrica pilot in cadrul companiei dezvolta produse noi, personalizate pe solicitarile clientilor.
Produsele importate de RENDER COM in excusivitate in Romania direct din Spania de la INDCRESA sunt pudra de cacao 10-12% ambalata in saci de 25kg, paleti de 750 kg:
Sortiment Tip PH Observatii
PV1 cacao naturala 5.5
PV2 cacao alcalinizata 6.8
PV4R cacao alcalinizata 7.3 la comanda
PV5 cacao alcalinizata 8.3
PV6 cacao alcalinizata 8.3
PV7 cacao alcalinizata 9.1 la comanda
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.