ARTE OLIVA este brand-ul de masline produs in Palma del Rio, Cordoba, Spania.
Fabrica a fost infiintata in anul 1998, dotata cu ultimele inovatii in industria alimentara, utilaje automatizate, care produc ulei de masline, sosuri si dressing-uri, prepara si ambaleaza masline.
Personalul este cu inalta calificare si specializare, materiile prime sunt de atent selectionate, iar tehnologia pusa in slujba asigurarii celei mai bune calitati pastreaza intacte valorile nutritionale ale produselor finite.
Maslinele comercializate sub brand-ul ARTE OLIVA, importate in Romania in exclusivitate de RENDER COM, sunt de cea mai buna calitate, verzi si negre, de o vasta diversitate de marimi, intregi, fara samburi, feliate ( rondele ), umplute, pasta, ambalate la diverse gramaje, pentru retail, HORECA, vrac.
Roadele maslinului ( Olea europaea ), maslinele, reprezinta o componenta importanta a agriculturii si gastronomiei multor tari din Europa, Africa de Nord si Asia Mijlocie.
In antichitate, maslinele reprezentau pace, bogatie nationala si bunastare in familii. Pe langa acestea, ramurile de masline simbolizeaza victorie.
Maslinele verzi si negre provin din acelasi tip de maslin, cele verzi sunt culese inainte de coacere , iar cele negre dupa. Maslinele negre se mai pot forma si prin oxidarea maslinelor verzi. Culoarea initiala a maslinelor se modifica pana in momentul comercializarii lor datorita procesului de fermentare, de pastrare in ulei, saramura, apa sau sare.
Maslinele sunt produse naturale, esentiale pentru o viata sanatoasa. Au putine calorii si sunt bogate in vitamina A, B1, B2, C si E. Datorita vitaminei E, maslinele au proprietati antioxidante. De asemenea contin fier, calciu si fibre necesare pentru buna functionare a organismului, precum si aminoacizi esentiali in nutritie. Gustul amarui al maslinelor este dat de un antioxidant , oleuropein, care intareste imunitatea organismului. Grasimile monosaturate ajuta la scaderea nivelului colesterolului - LDL si la mentinerea colesterolului HDL , benefic in scaderea riscului de blocare a arterelor. Maslinele contin pigmenti Anthocyanin cu proprietati antiinflamatorii, care au numeroase roluri terapeutice si preventive in boli cum ar fi atacul de cord, cancerul.
Maslinele se pot folosi la salate, diverse mancaruri, preparate cu carne, paste si pizza.
RENDER COM importa direct din Spania masline de diferite dimensiuni, verzi si negre, ambalate la 292g, 300g, 350g, 1.045g, 3.050g, 4.400g si 8.000g, intregi, fara samburi si feliate ( rondele ), precum si umplute cu ardei, pasta de ton, migdale, lamaie, ansoa, costita, somon, branza, etc.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.