Ghidul Serviciilor
Renov Art Expert - Servicii Complete De Tapiterie Mobila, Bucuresti
inapoi la firma 243 vizite
Poza Renov Art Expert - Detalli firma
Foto

Retapitare canapele Bucuresti – Servicii complete de tapiterie

Asiguram servicii complete pentru retapitarea canapelelor sau altor obiecte de mobilier ce necesita reconditionarea imediata. Folosim doar materiale de cea mai buna calitate cu disponibilitate imediata sau la comanda. Oferim solutii profesionale, rapide si corecte pentru servciile de retapitare canapele, fotolii, paturi sau alte obiecte de mobilier.

 Redescopera confortul canapelei tale

Atunci cand incepem procesul de reconditionare totala a obiectelor de mobilier deteriorate o deosebita atentie se va acorda elementelor de rezistenta si confort.

Astfel inainte de a retapita o canapea sau fotoliu vom parcurge  urmatoarelele etape:

Expertiza si inlocuire spuma poliuretanica

Atunci cand ne dorim un confort aparte trebuie sa luam in calcul inlocuirea pernelor de sezut care de cele mai multe ori sunt alcatuite din spuma poliuretanica (burete).

Renov ART Bucuresti va pune la dispozitie diferite optiuni in alegerea confortului dorit pentru partea de sezut. In functie de nevoile dumneavoastra venim in spijinul clientilor nostrii cu produse din burete debitate pe comanda special pentru forma si structura canapelei sau obiectelor dvs de mobilier.

 

Suna ACUM!Consultanta specializata pentru produsele noi!

Toate produsele retapitate sau produse fabricate de firma noastra beneficiaza automat de Garantie extinsa pana la 1 pana la 2 ani. Tapiteria produselor este realizata din material textil certificat tehnic prin fisa de produs. Asiguram transport si montaj gratuit pentru Bucuresti si judetul Ilfov.

+40730 329 943

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.