Solutii complete in repararea canapelelor
Reparatia canapelelor implica o serie de masuri si etape ce vor fi esentiale in procesul econditionare canapele sau alte obiecte de mobilier. Vom descrie pe larg etapele prin care va trece un obiect de mobilier deteriorat.
Odata cu trecerea anilor canapeaua sau fotoliul Dvs a inceput sa cedeze?
Nu sunteti obligati sa aruncati canapeaua , fotoliul /scaunul , puteti face economii apeland la serviciile noastre pentru a le repara.Canapeaua care s-a stricat poate sa fi ajuns aici din mai multe cauze.
1. Pernele de burete sau umpluturaDaca tapiteria este buna iar pernele prezinta denivelari, daca acestea s-au inmuiat, daca te afunzi prea tare atunci cand te asezi ,iar acestea nu revin la forma initiala inseamna ca acestea trebuie inlocuite.
Aici nu neglijam calitatea,tocmai pentru a asigura o viata mai lunga a pernei /umpluturii respective.Pentru burete alegem o densitate minima de 35kg/m3 pentru sezut,iar pentru spatar vom opta pentru o densitate de minim 22 kg/m3.
RECOMANDAREA NOASTRA: un burete bun = garantia calitatii si longevitatii.Odata schimbata umplutura putem spune; adio canapea lasata si incomoda!Bine ai revenit canapea frumoasa si confortabila!
Te asteptam
0730 329 943
office@renov-art.ro
2. Cadrul
Daca perna de spuma poliuretanica (buretele)sau orice forma umplutura este in stare buna, atunci intoarcem canapeaua pentru a examina structura pe dedesubt.Daca lemnul este fisurat sau rupt, aici este problema si vom interveni pentru a efectua reparatia structurii canapelei/fotoliului Dvs.
3. Arcuri ,lamele sau chingi elasticeAici putem interveni prin a le inlocui,astfel ca dupa efectuarea reparatiei elementul de mobilier va putea fi folosit in continuare.In functie de model canapeaua poate avea arcuri sinusoidale ,elicoidale, lamele sau chingi elastice.