Ghidul Serviciilor
Renov Art Expert - Servicii Complete De Tapiterie Mobila, Bucuresti
inapoi la firma 234 vizite
Poza Tapiterie pentru saloane infrumusetare
Foto

Aveti in proiect sa restaurati salonul Dvs?Doriti sa aceti scaunele mai primitoare si confortabile? Apelati la Renov art pentru a realiza proiectul Dvs. Pentrut ca un salon de coafura este un loc dedicat relaxarii, destinderii, scaunele trebuie sa fie primitoare, confortabile si functionale. Daca acestea nu mai sunt intr o "forma" foarte buna , atunci au nevoie de interventia unui tapiter. Pe langa retapitare noi intervenim de asemenea si la inlocuirea buretelui pentru toate tipurile de scaune , tabureti, tetiere ,etc.Profitati de sfaturile noastre personalizate in materie de retapitarea scaunelor. Va punem la dispozitie o gama larga de piele naturala, imitatie de piele IGNIFUGA, destinata traficului intens.Avem pregatite pentru dumneavoastra cele mai inovatoare solutii pentru a caracteriza in cele mai mici detalii stilul salonului dumneavoastra. Creativitatea echipei noastre sta la baza celor mai frumoase proiecte pe care le-am realizat pana in prezent. Avem solutia pentru salonul dumneavoastra!

Tapiterie profesionala;Inlocuire bureti deteriorati;Retapitare scaune;Retapitare mese de masaj;Retapitare fotolii de relaxare;Tapiterie pentru canapele sau banchete de asteptare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.