Ghidul Serviciilor
Repan - Montaj, Reparatii Ferestre Si Usi Termopan, Bucuresti
inapoi la firma 87 vizite
Poza Reparatii termopan
Foto

De ce sa apelati la un specialist pentru reparatii, reglaje si înlocuiri ferestre si usi termopan?

Desi majoritatea producatorilor de profile PVC pentru ferestre si usi termopan ofera garantie de 5 ani, aceasta se aplica doar pentru profil. Perioada de garantie pentru produsul final - alcatuit din profil, feronerie, sticla, garnituri, mânere, plasa de tântari - este mult mai mica, de cele mai multe ori 1-2 ani. Întrucât durata medie de utilizare este de 15-20 ani, iar primele probleme apar abia dupa perioada de garantie, este nevoie sa apelati la o firma specializata în reparatii ferestre si usi termopan pentru servicii de reglaje, înlocuiri sau modificari.

Reparatii, reglaje si înlocuiri feronerie termopane

Expunerea la conditiile meteo - tâmplarie expusa la soare, cu diferente mari de temperatura între zi si noapte - poate duce la dereglarea elementelor de feronerie. De asemenea, utilizarea intensa poate duce la uzura rapida a sistemelor de închidere. Oferim servicii de reglaje pentru ferestre si usi termopan, cât si de înlocuire de balamale, broaste, butuci, sielduri.

Apelati acum   0729 684 753 pentru lucrari de:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.