Ghidul Serviciilor
Reparatii-Termopan-Bucuresti.ro - Reparatii Termopane Bucuresti Si Ilfov
inapoi la firma 672 vizite
Poza Reparatii-Termopan-Bucuresti.ro
Foto
Foto

Compania noastra este specializata in reparatii termopane, fiind infiintata acum mai bine de 10 ani ca urmare a unor cereri to mai numeroase pentru lucrari de calitate in piata tamplariei din PVC si aluminiu din Romania.

Odata cu trecerea timpului echipa noastra a capatat experienta tot mai multa, fiind implicata atat in proiecte mici cat si in proiecte mari pentru ascociatii de locatari sau spatii de birouri. In prezent am ajuns sa oferim clientilor nostri cele mai profesioniste servicii de reparatii termopane atat in Bucuresti cat si in Judetul Ilfov. 

 

Servicii complete de reparatii termopane

Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie cu servicii comlpete si de calitate pentru a solutiona orice problema legata de fereastra sau usa termopan fie ea din PVC sau aluminiu.

Avem in dotare atat personal cat si materiale de foarte buna calitate,iar serviciile de noi prestate,chiar si cele cu un inalt grad de dificultate tehnica ,satisfac prin eficienta, calitate dar si termen de executie.

Ne dorim comtinuitate in relatia cu clientii nostrii si de aceea tratam orice lucrare cu maxima atentie,iar daca serviciile aduse va satisfac necesitatile avem posibilitatea de a va introduce in baza noastra de date pentru o urmatoare revizie la care veti beneficia si de o reducere de 5%.

 

  Deplasare si constatare GRATUITA in Bucuresti si Ilfov

Noi constatam problemele existente si va sfatuim, dumneavoastra decideti! Constatarea si deplasarea NU VA COSTA NIMIC!

Va oferim consiliere in aleagerea materialelor, pieselor de feronerie care urmeaza a fi folosite dar si a modului in care puteti solutiona problemele aparute.

Nu ezitati sa ne contactati!!!

 

Ce tipuri de servicii oferim noi?

Deoarece ferestrele si usile din termopan sunt de la an la an tot mai complexe, folosindu-se tehnologii noi  iar gama de produse fiind foarte diversificata, firma naostra ofera o servicii complete de reparatii termopane indiferent de defectiunea sau problema cuc are te confrunti.

Lista noastra de servicii include:

  Cum lucram noi?

Pentru orice defectiune, situatii de urgenta sau programari va rugam sa ne contactacti la numarul de telefon 0725.472.093.

  • Descrieti cat mai exact natura problemei cu care va confruntati si oferiti cat mai multe informatii despre caracteristicile ferestrelor sau suilor din termopan.
  • In functie de informatiile furnizate la punctele anterioare va vom comunica telefonic un pret estimativ pentru serviciul dorit.
  • Daca pretul estimativ este acceptat atunci vom programa o vizita in locatie.
  • Un specialist se va deplasa in locatia dvs. in data si la ora stabilita telefonic si va face o inspectie ferestrelor sau a usilor din termopan.
  • In urma insectiei specialistul ve-ti fi informat cu privire la problema sau problemele pentru care ati solicitat interventia si se va comuncia pretul final.
  • Urmeaza executia serviciilor respectand standardele din domeniu.
  • La final puteti solicita o garantie pentru serviciile oferite.
  • Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.