Ghidul Serviciilor
Reparatii Frigidere La Domiciliu Clientului - Bucuresti
inapoi la firma 622 vizite
Poza Despre noi
Foto

Repara?ii Frigidere în Bucure?tiMobil: 0766.830.892 Fix: 021.380.68.80

 

Oferim solutii complete de reparatii frigidere, congelatoare, combine frigorifice, vitrine si lazi frigorifice, sau orice alt aparat frigorific la domiciliul clientului.

Firma noastra este specializata in reparatii frigidere. Asiguram servicii de calitate si piese de schimb originale pentru toate marcile de frigidere cu sistem de racire static sau no-frost. Echipa noastra de service frigidere detine experienta pentru a executa o gama larga de interventii.

Execut reparatii pentru frigidere, congelatoare si combine frigorifice pentru toate brandurile.Termenul de interventie este de maxim 24 ore de la solicitare.

Oferim service si reparatii frigidere in toate sectoarele din Bucuresti:

Reparatii Frigidere Sector 1 Bucuresti, Reparatii Frigidere Sector 2 Bucuresti, Reparatii Frigidere Sector 3 Bucuresti, Reparatii Frigidere Sector 4 Bucuresti, Reparatii Frigidere Sector 5 Bucuresti, Reparatii Frigidere Sector 6 Bucuresti

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.