Ghidul Serviciilor
Hodut Florin Pfa - Reparatii Frigotehnice Bucuresti
inapoi la firma 569 vizite
Poza Reparatii frigidere
Foto
Foto
Foto

aratii frigorofice Bucuresti sau judetul Ilfov executate la domiciliul clientului de catre frigotehnist autorizat cu vasta experienta in domeniu. Orice tip de frigider!!! Asigur servicii de calitate si piese de schimb originale pentru toate marcile de frigidere cu sistem de racire static sau no-frost. Detin experienta necesara pentru a executa o gama larga de interventii la domiciliul dumneavoastra sau a adresa indicata in urma apelului telefonic sau comenzii lansate. Lucrarile de reparatii frigorifice sunt efectuate la frigidere din gama modelelor clasice cat si cele de tip no-frost (fara gheata) si se executa cu materiale si utilaje moderne si performante. Sunt specializat pentru urmatoarele lucrari:

Situatii in care aparatul frigorific poate fi considerat defect si necesita reparatii frigorifice (ma deplase doar in Bucuresti sau judetul Ilfov)

Avem descrise cele mai comune defectiuni ce pot aparea la un frigider AICI.  Unele dintre aceste defectiuni ar putea fi atunci cand:

TOATE LUCRARILE SE VOR EXECUTA IN URMA UNEI CONSTATARI EFECTUATE LA FATA LOCULUI!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.