Ghidul Serviciilor
Tudor Traian, Bucuresti - Acordari Si Reparatii Piane
inapoi la firma 201 vizite
Poza Despre noi
Foto

"Tudor Traian technician de piane"

Infiintand cel mai specializat atelier de intretinere, reparatii si reconditionare a pianelor si pianinelor din Bucuresti, cu o traditie care incepe din anii ?70, pasiunea fata de aceste instrumente fiind cu totul speciala transmitandu-se de la tata la fiu.

Provenind dintr-o familie cu traditie in intretinerea si acordajul pianelor, tatal meu mi-a insuflat inca de la o varsta foarte frageda pasiunea pentru piane si alaturi de acesta am invatat primele notiuni specifice meseriei de tehnician de piane.

Nu m-am oprit insa aici, ci am cautat sa imi dezvolt cat mai mult abilitatile si am decis sa urmez cursurile unui colegiu specializat pentru intretinerea, acordarea si reconditionarea pianelor si pianinelor. Pentru ca in Romania nu exista scoli specializate pentru tehnicienii de piane, m-am mutat in Marea Britanie si am urmat cursurile colegiului din Nottinghamshire. Alaturi de profesori de renume ce au studiat si lucrat pentru atelierele Steinway, Bluthner si C. Bechstein, pentru teorie si practica - inginer technician J. Lord, instructor de atelier - technician Vick si tehnician acordor R. Peter, Acumuland pe parcursul acestor studii cunostinte aprofundate referitoare la acordaj, tehnica de a acorda un pian sau pianina, tipurile de mecanici, incepand cu prima mecanica aparuta si pana la cea din zilele noastre (mecanica moderna care este mult avansata), modul de functionare a mecanismelor la piane si pianine, structura si materialele folosite in constructia pentru fiecare tip de instrument, evolutia si istoria acestor instrumente, toate acestea fiind necesare restaurarii unui pian sau pianina. Am deprins meseria exersand si analizand piane din marci consacrate cum ar fi: Steinway, Bluthner, C. Bechstein, August Forster, Bosendorfer si multe altele. Mi-am insusit notiuni si competente necesare restaurarii pianelor, regajului mecanismului interior si acordajului corect pentru fiecare marca in parte. Asfel la finalul cursurilor am obtinut nivelul maxim de pregatire ca tehnician si acordor de piane si pianine.

De-a lungul anilor dobandind o mare experienta in aceasta meserie frumoasa si rara, care necesita multa indemanare si finete, am decis ca dupa incheierea studiilor sa ma intorc in Romania si sa infiintez in Bucuresti un atelier specializat, care sa ofere o gama larga de servicii de cea mai buna calitate pentru reconditionarea si intretinerea pianelor si pianinelor. In prezent intretin instrumentele pentru institutii ale statului, companii private si pentru persoane fizice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.