Ghidul Serviciilor
Iordan Gheorghe Lucian - Reparatii, Reglaje Termopane, Bucuresti Non Stop
inapoi la firma 197 vizite
Poza Servicii feronerie
Foto

Atunci cand achizitionam ferestre termopan, acordam o mare atentie calitatii acesteia. Multi dintre noi se limiteaza in a se interesa de calitatea tamplariei sau a geamului, dar nu si a feroneriei. O feronerie de o calitate joasa poate cauza necesitatea schimbarii intregului ansamblu termopan. Asadar, acordati atentie in mod egal calitatii tuturor elementelor constituiente ale ferestrelor dumneavoastra.

Ai nevoie de ajutorul nostru?

Ce este feroneria mai exact?

Feroneria presupune cumulul elementelor metalice din ansamblul ferestrei, care asigura sustinerea, mobilitatea si etansarea acesteia.

Aceasta este supusa uzurii si socurilor fizice in proportii mult mai mari comparativ cu alte elemente, fapt ce duce la o degradare mult mai rapida.

Producatorii elementelor de feronerie recomanda reviziile periodice, pentru a evita sau a rezolva micile defectiuni, inainte ca acestea sa devina inutilizabile.

Noi va punem la dispozitie o echipa de specialisti, care va vor asista si va vor rezolva problemele feroneriei dumneavoastra, cu promptitudine si profesionalism.

Intre aceste servicii, le putem enumera pe cele mai frecvent intalnite :

     Ajustarea pozitiei si lubrefierea elementelor mobile ale feroneriei,

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.